Aktualitet Shefi i AMP-së donte të bëhej drejtor, si bëhej shantazhi në portal...

Shefi i AMP-së donte të bëhej drejtor, si bëhej shantazhi në portal për gjobëvënie

Kushtrim Selimi dhe Regina Omeri

Detaje të reja janë zbuluar nga rasti më i fundit i hetuar nga Sektori i Hetimeve të Krimit Kibernetik të Tiranës që vuri në pranga një punonjëse të AMP-së dhe një gazetar.

Në kërkim është shpallur shefi i sektorit në AMP, Kushtrim Selimi.

Selimi përmes portalit që kishte hapur me Regina Omerin (efektiven e AMP) dhe Ervis Hasanagën (gazetari) kishin arritur të publikonin shkrime për drejtuesit e lartë të Policisë së Shtetit.

Qëllimi ishte denigrimi i tyre në publik përmes lajmeve të rreme. Kushtrim Selimi donte që përmes këtyre shkrimeve, përmes presionit, të emërohej drejtor.

Jo më kot, lajmet kishin shënjestruar drejtues të lartë të policisë si Muhamet Rrumbullakun, Neritan Nallbatin, Rebani Jaupin, Florjan Sulejmanin etj.

Në celularët e të arrestuarve janë gjetur dhe mesazhe komunikimi me persona të tjerë me qëllim për t’i vendosur gjoba.

Denoncimi është bërë nga disa persona dhe drejtues policie të prekur nga këto shkrime.