Politika Shërbimet “online”, Rama: Me një klikim nga shtëpia, jo më sorollatje

Shërbimet “online”, Rama: Me një klikim nga shtëpia, jo më sorollatje

Kryeministri Edi Rama ishte në zyrën e ADISA-s për shërbimet “online”.

Prej andej, Rama tha se me dhjetra shërbime do të mund të merren me një klikim nga shtëpia dhe deri në fund të vitit sistemi i shërbimeve do të jetë tërësisht “online”.

Gjatë qëndrimit të tij, Rama hasi edhe kërkesën e një qytetareje që kërkonte punë për të bijën.