25/05/2024
Si u rizgjodh Berlini kryeqytet i Gjermanisë dhe fjalimi që ndryshoi gjithçka   Wolfgang Schäuble gjatë fjalimit në parlament më 20.06.1991

Wolfgang Schäuble gjatë fjalimit në parlament më 20.06.1991

Alexander Kudascheff
Debati parlamentar, Bon 20.06.1991