Extra “Sinqerisht, realisht”, shprehjet që u bënë virale! Kiara surprizon ndjekësit me veprimin...

“Sinqerisht, realisht”, shprehjet që u bënë virale! Kiara surprizon ndjekësit me veprimin e fundit

Edhe pse disa e konsideronin rrugëtimin e saj në “Big Brother VIP” pa strategji dhe atë lojtare jo shumë të fortë, Kiara ka lënë gjurmët e saj në format. Madje gjurmë të forta.

Dhe përtej lidhjes me Luizin, po flasim edhe për shprehjet e saj për shembull. “Më lër hapësirën time”, “Lëre të rrjedhë”, “Sinqerisht, realisht” etj.

Dhe pikërisht këto të fundit Kiara i ka vendosur në Bion e saj të Instagramit pas daljes nga reality-show. Edhe ajo i ka marrë me sportivitet këto batuta, ironi e meme me shprehjet e saj dhe është përgjigjur në këtë mënyrë.

Sakaq, ajo ka shtuar po ashtu edhe hashtagun e famshëm “Me Luizin”. Sikurse pritej, Kiara është tanimë fansja dhe mbështetësja e tij më e madhe e madje e ka konsideruar edhe “Luani im”.