19/07/2024
Tags Atomet

Tag: atomet

Për herë të parë në histori: Regjistrohet bashkimi dhe ndarja e...

Për herë të parë në histori, shkencëtarët kanë qenë në gjendje të regjistrojnë një video të bashkimit dhe ndarjes së atomeve, një proces që...