20/06/2024
Tags Byroja Kombëtare e Hetimit

Tag: Byroja Kombëtare e Hetimit

Aida Hajnaj zgjidhet nga SPAK në krye të FBI-së shqiptare

Kandidatura e zv/drejtoreshës së policisë i është dërguar KLP-së. Reagon ambasadorja amerikane: Gur, gur bëhet mur Pas tetë muaj verifikimesh, SPAK ka zgjedhur Kreun e...

Emrat/ Përzgjidhen katër kandidatët për kreun e FBI-së shqiptare

Nga lista me tetë kandidatë për kreun e Byrosë Kombëtare të Hetimit, janë përzgjedhur 4 kandidatët që kalojnë për në fazën tjetër. Ata janë Aida...

Tetë kandidatët për drejtues të BKH-së

Komisioni i Përzgjedhjes për Drejtorin e BKH-së ka përfunduar vlerësimin e testit të aftësive fizike, testit të arsyetimit logjik dhe të aftësive për të...

Gara për kreun e BKH, Ambasada Amerikane: Testet janë frymëzuar nga...

Ambasada Amerikane në Tiranë shprehet se Shtetet e Bashkuara janë të përkushtuara në mbështetjen e përpjekjeve të vendit tonë për të forcuar sundimin e...

Kush do jetë kreu i BKH? Ja 18 kandidatët që do...

Nga 40 aplikantë, 18 vijojnë garën për të qenë Drejtuesi i BKH. Sipas njoftimit të Byrosë Kombëtare të Hetimit, komisioni i përzgjedhjes mori në shqyrtim...

Mbyllet gara për drejtorin e Byrosë Kombëtare të Hetimit, emrat e...

Mbyllet gara për Pozicionin e Drejtorit të BKH-së. Në total kanë aplikuar 40 persona, nga të cilët 7 janë femra. Komisioni i Përzgjedhjes do...

Formulari i aplikimit për drejtuesin e “FBI-së shqiptare”, nga ngjyra e...

Nga kjo e premte e deri më datë 30 janar janë hapur aplikimet për kandidatët që janë të interesuar për të drejtuar Byronë Kombëtare...

Videoja sqaruese e Ambasadës Amerikane: BKH do të veprojë në mënyrë...

Ambasada Amerikane ka postuar në rrjetet sociale një video ku sqaron se si “Byroja Kombëtare e Hetimit (BKH), njësia hetuese dhe një nga dy...

“SPAK, mundësia jonë për një fillim të ri”, kreu i KLP:...

Pritshmëritë ndaj SPAK-ut janë të mëdha, por rezultatet nuk do të jenë të afërta. Në një intervistë për A2, kryetari i Këshillit të Lartë...

Zbulohet kandidati i parë për drejtimin “FBI-së” shqiptare: Gati të bëjë...

Zbardhet emri i kandidatit të parë për drejtues të Byrosë Kombëtare të Hetimit. I pari që ka kandiduar për të qenë drejtuesi i të...