13/04/2024
Tags Jared kushner

Tag: jared kushner

Plani për Lindjen e Mesme, dhëndri i Trump: Palestinezët u treguan...

Jared Kushner, këshilltari i lartë në Shtëpinë e Bardhë dhe një prej arkitekteve të planit të paqes për Lindjen e Mesme, tha se palestinezët...