20/05/2024
Tags Majlinda bregu

Tag: majlinda bregu

Bregu takohet me Komisionerët Varhelyi dhe Gabriel në Bruksel: RCC, partner...

"2020 është një vit kritik për rajonin dhe marrëdhëniet e ndërsjella midis BE-së dhe Ballkanit Perëndimor, si edhe sa i perket rritjes ekonomike te...

Vetëm në 2018, 230 mijë “ballkanas” me letra në BE

Bregu: Tendencat demografike në Ballkanin Perëndimor dhe BE janë ilustrimi më i mirë i aspiratave të vërteta dhe i nevojave të qytetarëve “Si Europa,...

Bregu: Rajoni ka shpresa të mëdha tek Presidenca kroate e Këshillit...

“Një nga përparësitë e Presidencës kroate të Këshillit të Bashkimit Europian (BE), e cila fillon në janar të vitit 2020 për një periudhë gjashtë...