20/05/2024
Tags Myslimanet

Tag: myslimanet

Macron: Masa kundër izolimit të myslimanëve nga shoqëria franceze

Presidenti Emmanuel Macron tha se kërkon të ndërmarrë masa më të fuqishme kundër radikalizimit dhe izolimit të myslimanëve nga pjesa tjetër e shoqërisë franceze. Në...

Nga kafeja, kirurgjia e deri tek universiteti: 10 shpikjet myslimane që...

Ka një vrimë në njohuritë tona: ne kërcejmë si bretkosa nga Rilindja tek ndaj grekët e lashtë, thotë për CNN, profesori Salim al-Hassani, kryetar...

Studimi: 80 për qind e viktimave të terrorizmit janë myslimanë

Raporti i një organizate joqeveritare nga Franca ka bërë të ditur se terrorizmi i së djathtës ekstreme ka shënuar viteve të fundit ngritje prej...