26/02/2024
Tags Ndertuesit

Tag: ndertuesit

“Ndërtuesit mos të gënjejnë veten se mund të kalojnë pa u...

“Policia kriminale duhet të japë së shpejti të gjitha konkluzionet e saj për të gjitha godinat që në Durrës janë dëmtuar rëndë dhe janë...

Pallatet e dëmtuara, Rama: T’i riparojnë vetë ndërtuesit ose të shkojnë...

Kryeministri Edi Rama ka mbledhur Komitetin e Kombëtar të Rindërtimit për të gjetur një zgjidhje sa më të shpejtë për të prekurit nga tërmeti...