19/07/2024
Tags Ulja ne hene

Tag: ulja ne hene

Historia e vërtetë e misionit të fundit Apollo dhe pse njerëzimi...

Nga Andrew Liptak Më 11 dhjetor 1972, Apollo 17 preku në Hënën. Kjo nuk ishte ulja jonë e fundit në Hënë, por herë e fundit...

Miliona njerëz ende nuk besojnë tek zbritja në Hënë

Megjithë provat e shumta, mostrat e pluhurit dhe gurëve, pamjet filmike dhe qindra mijëra njerëzit që punuan për ta realizuar këtë projekt, sondazhet tregojnë...

MISIONET E HËNËS: Të gjitha sekretet e 7 misioneve Apollo

Në dhjetor të vitit 1972, astronautët amerikanë lanë në Hënë një pllakë metalike me këtë mbishkrim: “Këtu njeriu përfundoi eksplorimin e parë të Hënës....