17/06/2024
Tags Vangjel Kokoli

Tag: Vangjel Kokoli

Vetësakrifikimi i Vangjel Kokolit, për të rilindur Vangjel dhe Konstandin Zhapën

Edmond Ismailati Është i vetmi nga njerëzit, që i shkoi deri në fund misionit të tij edhe pse duket i pamundur për disa që e...

Vangjel Kokoli, një skenograf i talentuar memaliot

Vangjel Kokoli në kërkim të përhershëm të trashëgimisë së Vangjel Zhapës Midis emrave të njohur të aktorëve, humoristëve, këngëtarëve, regjisorëve, instrumentistëve dhe udhëheqësve artistikë, që...