Aktualitet Të përfshirë në kultivim dhe trafik kanabisi, burg për tetë shqiptarë në...

Të përfshirë në kultivim dhe trafik kanabisi, burg për tetë shqiptarë në Uells

Tetë shqiptarë të arrestuar për prodhim dhe trafikim të lëndëve narkotike në Uells.

Sipas mediave britanike, tetë shqiptarët prodhuan 2.5 milionë paund kanabis në një periudhë 3-vjeçare.

Të dënuarit janë:

Oltian Salla, 34 vjeç, nga Warstone Lane, Birmingham – katër vjet.

Shpëtim Kapo, 24 vjeç, nga Toën Fields, Doncaster –   tre vjet e tetë muaj.

Aranit Kapo, 22 vjeç, nga Manor Oak Gardens, Sheffield – tre vjet e katër muaj.

Ardit Lici, 27 vjeç, nga Owler Lane, Sheffield – nëntë muaj.

Edison Cela, 28 vjeç, nga Owler Lane, Sheffield – nëntë muaj.

Ronaldo Hazizi, 25 vjeç, nga Catherine Avenue, Doncaster – gjashtë muaj.

Besim Kalemi, 23 vjeç, nga Wincobank Avenue, Sheffield – gjashtë muaj.

Hasan Hajdari, 20 vjeç, nga Queen Street, Rhyl – katër muaj.