Kosova Tensionet në veri të Kosovës, Rama: Të mos ecet më tej në...

Tensionet në veri të Kosovës, Rama: Të mos ecet më tej në këtë shteg të rrezikshëm!

Kryeministri Edi Rama ka bërë apel për qetësim të situatës në veri të Kosovës. Rama thotë se i bashkohet apelit të SHBA “për të mos ecur më në këtë shteg të rrezikshëm”.

“A e ndihmon kjo që po ndodh në Kosovë procesin ku janë angazhuar të tërë miqtë e mëdhenj të Kosovës e të shqiptarëve, për normalizim dhe njohje të ndërsjellë mes Kosovës dhe Serbisë?! Me siguri jo përderisa vetë miqtë tanë më të mëdhenj shprehen thellësisht të shqetësuar!

Unë bashkohem me ta në apelin për të mos ecur më tej në këtë shteg jo vetëm të rrezikshëm, po edhe krejt të panevojshëm sot, kur bota demokratike e ka vendosur në qendër të vëmendjes dialogun, normalizimin, njohjen e ndërsjellë mes Kosovës dhe Serbisë”, shkruan Edi Rama në Twitter.