Kuriozitete Videoja që ka marrë miliona shikime: Shihni se si bletët i shpëtojnë...

Videoja që ka marrë miliona shikime: Shihni se si bletët i shpëtojnë jetën shoqes së tyre

Gati dy milion shikime në një periudhë të shkurtër pati një video të postuar së fundmi në rrjete, ku tregohet një episod i rrallë i ekzistencës së bletëve në bashkësi.

Kjo është një video që tregon dashurinë dhe besnikërinë e tyre, pasi mblidhen për t’i shpëtuar jetën një shoqëje, e cila kishte rënë mjalt.

Bletarja vuri re situatën, hoqi bletën nga mjalti dhe e ktheu në hyrje të koshereve të bletëve. Ajo tha se e dinte saktësisht se çfarë do të ndodhte më pas …

Dhe ashtu ishte. Një grup bletësh u mblodhën menjëherë rreth shoqes dhe filluan ta pastrojnë atë.

U deshën rreth gjysmë ore për të pastruar bletën dhe historia përfundoi sikur në një përrallë.