Horoskopi Zakonet më të këqija të shenjës së dashit

Zakonet më të këqija të shenjës së dashit

Betohet: Dashi ka një mënyrë shumë ekspresive të të shprehurit me fjalë dhe dëshiron t’i komunikojë gjërat duke i theksuar sa më shumë. Por ky zakon mund t’i vërë në telashe.

Vepron pa u menduar: Ky zakon e bën dashit të digjet në zjarrin që ka ndezur vetë sepse e detyron të pësojë aksidente ose t’ia nisë gjësë nga e para sepse herën e parë nuk ka funksionuar mirë.

Ndërpret të tjerët: Kur dashi ka diçka për të thënë, ndjen një nevojë të madhe për të folur sa më shpejt edhe nëse dikush tjetër e ka fjalën.

Luan me flokët: Dashi i ka fiksim flokët dhe i prek gjatë gjithë kohës me duar. Gjithashtu pi shumë kafe. Është ok të pish kafe, por pirja e tepërt është simptomë e një ankthi ekstrem.

Sugjerim: Nëse ndonjë nga këto zakone ju jep bezdi, mos kini frikë. Nëse merrni frymë thellë dhe dëgjoni të tjerët, mund t’i luftoni ato. Kjo gjë do t’ju ndihmojë të menaxhoni stresin dhe impulsivitetin.