Politika Basha rikthehet në bazë, takim me mbështetësit në njësinë 8

Basha rikthehet në bazë, takim me mbështetësit në njësinë 8

E ndërsa Sali Berisha po zhvillon takime me degët e PD-së për protestën e 11 shkurtit, është shfaqur pas një mungesë të gjatë edhe ish-kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha. Ky i fundit ka zbritur në bazë, ku zhvilloi një takim me mbështetësit e tij në njësinë nr.8 në kryeqytet.

Ka qenë faqja e demokratëve të kësaj njësie që ka postuar në rrjetet sociale disa foto me Lulzim Bashën, ku mes të tjerash i premton besnikëri.

“E drejta dhe e vërteta e ka rrugën e gjatë dhe të vështirë, rrugë që kërkon durim, këmbëngulje dhe qëndresë!  Me këtë bindje, demokratët qëndrestarë të Degës 8 kemi zgjedhur të ecim në krah të vlerave e parimeve, kemi zgjedhur të qëndrojmë në krah të Partisë Demokratike.

Me Lulzim Bashën na lidh diçka më shumë se bindjet që ndajmë, na lidh besimi tek njeriu që u rrit bashkë me ne dhe njësoj si ne qëndron dhe beson se Partia Demokratike nuk është pronë e ASKUJT!  Ajo është frymë dhe shpirt i demokratëve që besojnë se Shqipëria mund të bëhet duke zgjedhur politikanë të pakorruptuar”, shkruhet në faqen në Facebook të PD në njësinë nr.8.