Extra DEGRADIMI/ Roza i hedh peliçen fytyrës Gazit dhe nuk kursehet me ofendime...

DEGRADIMI/ Roza i hedh peliçen fytyrës Gazit dhe nuk kursehet me ofendime vulgare

Degradon diskutimi mes moderatores Roza Lati dhe Gazment Ujkashit. Fillimisht të dy po diskutonin lidhur me peliçet, derisa Gazi e ngacmoi duke i thënë që shitej si aktiviste për kafshët, por për vete përdorte peliçe me lëkurën e tyre. Për të provuar të kundërtën, Roza shkoi dhe mori peliçen, të cilën ia hodhi në fytyrë. Por nuk i kurseu as fjalët banale.

BISEDA MES TYRE:

Roza: Ja peliçja leopardi. E ke me qime artificiale

Gazi: Kjo është chetaah

Roza: Quaje çfarë të duash. Ja ku e ke! Pse ha m. kot? Pse ha m. kot? Mos ha kot. Kapu me ndonjë gjë që ia vlen.

I gjithë diskutimi është parë nga shoqja e banores, Rike Roçi, e cila gjithë kohës thoshte: Ça je tu bo o Roza?