Extra “Iu thua gocave hajde ma mbani në banjo”, degjeneron debati mes Eglës...

“Iu thua gocave hajde ma mbani në banjo”, degjeneron debati mes Eglës dhe Julit: Shkodra vjell në kor prej teje

Një debat i fortë ka ndodhur mes Julit dhe Egëls, ku e kanë akuzuar njëri-tjetrin për perversitet dhe për mungesë edukate.

Juli i thotë Eglës se bën batuta perverse dhe pornografike, ndërsa Egla e akuzon se ai iu kërkon gocave gjëra të pahijshme. Madje ajo i thotë se “Shkodra lind vetëm qytetarë, por me Julin është bërë një përjashtim, ku është i zhveshur nga çdo gjë”.

Debati:

Juli: Ti bën batuta perverse dhe pornografike dhe kërkon të tregosh edukatën ti.

Egla: Thuaji femrave “hajde ma mbaj në banjo”, ku je ti! Dhe jam unë perverse. Je ti ai, thuaji femrave hajde ma mbaj në banjo.

Juli: Ik o Egla ik!

Egla: Trego burrëri me gratë ti. Ytt! Unë kujtova se Shkodra lind qytetarë, por ti qenke i zhveshur nga çdo gjë. Shkodra lind qytetarë.

Juli: Ti vetëm nga votat e Shkodrës del jashtë.

Egla: Shkodra shikon! Shkodra lind vetëm qytetarë, t’i je i zhveshur nga kjo gjë.

Juli: O tash po e sheh ti Shkodrën! Ata të dëgjojnë duke folur dhe vjellin në kor. Ik o Egla ik, ti kërkon të sillem me edukatë, kur bën batuta perverse. Ke mangësira jashtë.