Aktualitet Fshehu pasurinë, Apeli dënon ish-kreun e Kushtetueses

Fshehu pasurinë, Apeli dënon ish-kreun e Kushtetueses

Ish-kreu i Gjykatës Kushtetuese dënohet me 6 muaj burg nga Gjykata e Posaçme e Apelit.

Dënimi për bashkim Dedjan u konvertua në një vit shërbim prove. Ai u akuzua nga SPAK për fshehje pasurie.

Sipas Prokurorisë, ish-numri një i Kushtetueses, ka fshehur një apartament të ndodhur në Golem dhe ka bërë deklarim të rremë për burimin e krijimit të apartamentit në Tiranë me sipërfaqe 146 m2, lidhur me një hua të marrë nga kunati i tij.