Aktualitet Kapsolla dhe fishekzjarrë te Parlamenti, Policia përgjigjet me gaz lotsjellës

Kapsolla dhe fishekzjarrë te Parlamenti, Policia përgjigjet me gaz lotsjellës

Pasi u larguan nga Kryeministria, protestuesit iu drejtuan Parlamentit, institucion të cilit i rezervuan të njëjtin trajtim me molotov.

Policia ndërkohë është përgjigjur me gaz lotsjellës.