Extra Llojet e reçipetave që duhet të mbani sipas 7 formave të gjoksit

Llojet e reçipetave që duhet të mbani sipas 7 formave të gjoksit

Të gjithë gjokset nuk janë krijuar në mënyrë të barabartë, por a e dinit se ekspertët kanë identifikuar shtatë lloje të ndryshme?

Forma e tyre është zbuluar nga madhësia dhe vendi ku janë pozicionuar. Në fakt reçipetat që mbani duhet të jenë pikërisht në varësi të formës së gjinjve.

Identifikoni se cilët formë i përkisni për të blerë reçipetat e duhura.

1.Lindje-Perëndim

breasts-for-t-shirt-bra-w724

2.Gjinj të ndarë

breasts-for-plunge-bra-w724

3.Forma e kambanës

breasts-full-coverage-bra-w724

4.Formë globi

breasts-for-unlined-bra-w724

5.Gjinj të “dobët”

thin-breasts-bra-type-w724

6.Gjokse jo të njëjta (kanë madhësi të ndryshme)

breasts-removeable-pads-w724

7.Gjoksi perfekt (në madhësi dhe formë)

average-breast-type-bra-w724