Extra Mënyra se si shtrydhni pastën e dhëmbëve tregon shumë për personalitetin tuaj

Mënyra se si shtrydhni pastën e dhëmbëve tregon shumë për personalitetin tuaj

Psikologët kanë shprehur se 40% e veprimeve tuaja nuk janë të vetëdijshme, por zakone. Ato që ju i konsideroni si veprime të parëndësishme, në të vërtetë përbëjnë rutinën tuaj të përditshme, mund të zbulojnë shumë për personalitetin tuaj dhe gjendjen tuaj aktuale mendore.

Një artikull i publikuar në Bright Side tregon se mënyra se si e shtrydhni pastën tuaj të dhëmbëve tregon shumë për ju.

Ju e shtrydhni nga poshtë lart dhe pjesën e poshtme e palosni

Ju jeni një person shumë i kursyeshëm dhe i rregullt, kujdeseni për pasurinë tuaj dhe për njerëzit përreth jush. Ju jeni një perfeksionist dhe nuk ju pëlqen të humbisni asgjë, kështu që përdorni të gjitha burimet që keni në maksimumin ashtu siç duhet. Ju jeni mësuar të punoni shumë dhe e bëni punën tuaj shumë mirë dhe njerëzit e tjerë mund të mbështeten tek ju. Shtëpia juaj është gjithmonë e pastër dhe jeta juaj është shumë e organizuar.

E shtrydheni pastën në mes

Ju jeni një person realist dhe aktiv dhe zakonisht jeni pak në nxitim. Nuk jeni një individi i mirë organizuar, por nëse përballeni me një sfidë, jeni të aftë ta zgjidhni atë. Jeni shumë i shoqërueshëm, keni shumë miq dhe ju pëlqen të jeni person publik. Ju dini si të ekuilibroni jetën tuaj dhe jeni emocionalisht të qëndrueshëm.

E shtrydhni nga maja

Ju jeni shumë kokëfortë dhe jeni në gjendje të bëni shumë për të arritur atë që dëshironi dhe për të arritur qëllimet tuaja. Jeni të prirur për pesimizëm dhe nuk u besoni shumë njerëzve, jeni mësuar të mbështeteni vetëm te vetja. Ju jeni mjaft egoist dhe e doni veten shumë, gjë që është shumë e mirë deri në momentin që mund të filloni të jeni egoist dhe të përdorni njerëzit për qëllimet tuaja.

Ju e mbani të paprekur

Ju pëlqen të jeni vetëm, jeni një ëndërrimtar dhe jeni një person artistik. Ndonjëherë mund të duket se jetoni në botën tuaj. Ju jeni të ndjeshëm, të butë, të lehtë, të vëmendshëm dhe tolerant. Në të njëjtën kohë, ju mund të jeni shumë i drejtpërdrejtë dhe bujar. Ju gjithmonë keni shumë mendime dhe ide dhe jeni të gatshëm t’i ndani ato me të tjerët.

E shtrydhni nga kudo në mënyrë të çrregullt

Ju keni aftësinë për ta parë botën në një këndvështrim tjetër nga shumica dhe jeni shumë artistik dhe krijues. Bukurinë mund ta gjesh kudo. Mund të jetë e vështirë për ju të jeni të përpiktë dhe të rregullt gjatë gjithë kohës dhe mund ta keni të vështirë të planifikoni dhe të përmbushni detyra, por jeni shumë optimist dhe mendjehapur. Jeni të prirur për ndryshime të shpeshta të humorit.