Aktualitet Mes të infektuarve ka edhe gra shtatzëna, ja si është gjendja e...

Mes të infektuarve ka edhe gra shtatzëna, ja si është gjendja e tyre

Mes rasteve të të infektuarve në Shqipëri ka pasur edhe gra shtatzëna. Lidhur me gjendjen e tyre.

Ministria e Shëndetësisë njoftoi se gjendja e tyre ka qenë e mirë dhe jo për t’u shqetësuar.

“Kemi pasur edhe gra shtatzëna me COVID-19. Gjendja e tyre shëndetësore ka qenë e mirë. Pra nuk kemi parë forma të rënda apo të mesme, kryesisht forma të lehta. Edhe për fëmijët kemi pasur forma të lehta dhe janë gjurmuar si persona kontakti, dhe kemi të shëruar”, tha Bino.