Extra FOTO: Në Australi nuk duan t’ia dinë për koronavirusin

FOTO: Në Australi nuk duan t’ia dinë për koronavirusin

Në Australi vazhdojnë të mos t’ia dinë për koronavirusin, pavarësisht se deri tani numri i infektimeve ka vajtur në 5,525 dhe numri i vdekjeve në 30, ndërsa pritet rritje e madhe shifrash këtë në fundjavë.

Ashtu si në ditët e kaluara, pavarësisht presionit të policisë, njerëzit kanë dalë masivisht nëpër parqe dhe plazh, duke thyer rregullat e distancimit social.