Extra Revolucion në WhatsApp, hyrja në grupe vetëm me leje

Revolucion në WhatsApp, hyrja në grupe vetëm me leje

Ndalohet hyrja në grupin e chat-it pa pëlqim: WhatsApp revolucionon rregullat.

Një frymëmarrje e thellë për të gjithë ata që e gjejnë veten, pavarësisht nga ndodhen për t’u futur në diskutime të përbashkëta.

Aplikacioni i mesazheve, në të vërtetë, do të punojë për një përditësim që do t’i lejonte përdoruesit të vendoste se kush mund t’i shtohet grupeve: të gjithë, asnjë ose vetëm kontaktet e tyre. Ja se si.

Risia është sidoqoftë ende në fazë zhvillimi por pasi të jetë finalizuar do të revolucionarizojë mënyrën e chat-imit në grup në WhatsApp.

Funksioni i ri, që do të jetë i disponueshëm në apdejtimet e ardhshme beta për iOS, dhe në të ardhmen do të shtrihet edhe në android, do të lejojë në profil të përcaktosh se kush mund të të shtojë në grupe.

Në rast se do të përzgjedhësh opsionin askush, atëherë nuk mund të shtohesh menjëherë në një grup por do të marrësh një kërkesë të vlefshme për 72 orë, që mund të refuzosh ose jo.