19/05/2024
Tags Moti

Tag: moti

Studimi 5-vjeçar: Infarkti dhe moti janë të ndërlidhur

Që moti mund të ndryshojë humorin, këtë e dimë dhe e përjetojmë të gjithë. Por që një ditë më e lagësht se tjetra, ose...

Europa digjet, Australia ngrin nga bora (Foto)

Temperaturat ekstreme që kanë kapluar Europën janë plotësisht të kundërta me ato që po mbretërojnë në Australi, ku temperaturat minus kanë shkaktuar madje dhe...