15/07/2024
Tags Shërbimi Informativ i Shtetit

Tag: Shërbimi Informativ i Shtetit

Shërbimi Informativ i Shtetit publikon raportin e parë publik

Shërbimi Informativ i Shtetit publikoi dhe shpërndau dje Raportin Publik 2018. Raporti, që publikohet për herë të parë nga SHISH-i, i jep lexuesit një përmbledhje...

Shërbimi Informativ i Shtetit me një imazh të ri në internet

Shërbimi Informativ i Shtetit njoftoi sot publikimin e faqes së tij të re në internet. Adresa e faqes është: www.shish.gov.al Deklarata e SHISH: “Qëllimi i kësaj...