20/05/2024
Tags Tradhtia

Tag: tradhtia

Këto janë 12 tiparet e një tradhtari të mundshëm: Analizojini mirë!

Bëni sytë katër dhe analizoni me kujdes partnerët pas këtij artikulli! Ju urojmë suksese. 1- E kanë të vështirë t'i kontrollojnë impulset e tyre Adrenalina e...

Një lajm i mirë për femrat: Tradhtia e meshkujve është e...

Nëse shqetësoheni se partneri është duke ju tradhëtuar, shihini me vëmendje në fytyrë. Sipas studimit të universitetit të Australisë Perëndimore, meshkujt tradhtarë dallohen në fytyrë,...

Dilema e përhershme: A duhet falur tradhtia?

Partneri juaj ju ka tradhtuar dhe egoja juaj tashmë është e rrënuar, por pavarësisht kësaj akoma mendoni se e doni. Çështja në këtë pikë është...

Sondazhi: Gratë tradhtojnë me burrat që kanë bark

Trup i bukur, me muskuj dhe i palestruar: të gjithë mendojnë se ky është imazhi i mashkullit që do të “çmendte” çdo femër. Por...

20 shenjat që tregojnë se ai iu tradhton

Si ta kuptosh që je e dashura numër 2 për të Më në fund ke takuar burrin ose të dashurin e ëndrrave të tua. Ti...