26/02/2024
Tags Zigmund Frojd

Tag: Zigmund Frojd

25 thënie brilante nga Frojdi që të njihni veten dhe kush...

Më 6 maj 1856 lindi “babai” i psikanalizës Sigmund Freud (Zigmund Frojd). Sigmund Freud lindi në Moravi, rajon në pjesën lindore të Republikës Çeke, ndërsa...