Aktualitet VIDEO/ Gjysmë të zhveshur, me whisky e kokainë, si u kapën në...

VIDEO/ Gjysmë të zhveshur, me whisky e kokainë, si u kapën në hotelet e Tiranës prostitutat me klientët

Policia e Tiranës në bashkëpunim me SH.Ç.B.A dhe Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë ka finalizuar Operacionin “Free Taxi” kundër “Shfrytëzimit të femrave për prostitucion”.

Si rezultat i këtij operacioni janë arrestuar 11 persona, ndërsa 10 janë në procedim penal. Mes të arrestuarve janë 6 femra dhe 1 polic.

Të arrestuarit frekuentonin kryesisht hotele në zonën e liqenit, Kasharit dhe Kombinatit. Policia ka zbarkuar në një hotel, ku duken vajzat gjysmë të zhveshura se bashku me klientët si dhe një sasi lënde narkotike.