Extra 7 gjëra që duhet të dimë për gjoksin e femrave

7 gjëra që duhet të dimë për gjoksin e femrave

Gjoksi. Dekolteja. Gjinjtë. Në çdo gjuhë janë të shumta termat për të treguar gjoksin, një nga pjesët më të bukura të trupit të një femre. Të mëdha, të vogla, XL, pak rëndësi ka: të gjithë i duan. E dëshirojnë kaq shumë meshkujt duke fantazuar rreth kësaj pjese biologjike, që ka një botë të tërë për të zbuluar. Ja 7 gjërat që duhet t’i dini rreth gjinjve:

1 – Orgazma nëpërmjet stimulimit të gjinjve

Dy ekspertë seksualë kanë bërë një studim për të parë nëse gratë mund të arrijnë orgazmën nëpërmjet stimulimit të gjirit. Sipas rezultateve të hulumtimit, 1% e femrave arrin në orgazëm përmes stimulit të gjoksit. Një përqindje e ulur, por që nuk do të thotë se nuk i duhet kushtuar rëndësi.

2 – Më shumë se binjake, gjinjtë janë motra

Trupi i njeriut është asimetrik. Gjithnjë njëri krah është më i gjatë se tjetri, një këmbë më e madhe se tjetra, kështu që çdo pjesë e trupit ka dallim nga pjesa tjetër.

3 – Ato mund të peshojnë deri në masën e 3 tullave

Për fat të mirë, kanë shpikur reçipetat, sepse duhen mbajtur gjithnjë që arrijnë peshën nga 0,23 deri në 9 kg. Nëse i kanë të mëdha, femrat maxhorene rrezikojnë të kenë dhimbje shpine.

4 – Nëse të pëlqejnë gjinjtë e mëdhenj, ndoshta je i varfër

Me sa duket, ekziston një lidhje mes preferencës së gjoksit dhe shkallës së mirëqenies ekonomike që ke. Sipas një studimi ata që kanë pasur gjithnjë një ekonomi të dobët, preferojnë gjinjtë e mëdhenj.

5 – “Çfarë sysh të bukur”

Sipas një studimi ku morën pjesë gra dhe burra, duket se të gjithë, qoftë meshkujt apo femrat, kanë tendencën të shohin në fillim gjoksin e një femre përpara syve të saj. Gratë e shohin për një moment më të shkurtër por meshkujt e zgjasin më shumë shikimin

6 – Shumëllojshmëri majash të gjokseve

Në një libër hipotetik për gjoksin, në një kapitull flitet për majat e gjokseve, të cilat nuk janë aspak simetrike dhe për më tepër ndahen në kategori të shumta, “normale, të fryra, të përmbysura etj.”.

7 – Ndikimi i shtatzanisë dhe pirjes së duhanit

Është e vërtetë që shtatzania mund të ndikojë tek gjoksi i femrave, duke e ulur pak atë. Ndërsa pirja e duhanit e dëmton gjoksin rëndë sepse thyen zinxhirët e proteinave që janë përgjegjëse për qëndrueshmërinë e gjinjve.

7 – Sytjenat janë të bekuara

Kur kemi arritur deri në këtë pikë duhet me patjetër të dimë, se sytjenat janë shumë të domosdoshme.