Aktualitet Bojkoti i medias ndaj protestës së Zharrëzës, asnjë televizion nuk e transmeton

Bojkoti i medias ndaj protestës së Zharrëzës, asnjë televizion nuk e transmeton

Është ora 13:30 minuta, protestuesit e Zharrëzës kanë mbërritur në Tiranë dhe janë vendosur para derës së ministrisë së Energjitikës për të vazhduar protestëne  tyre.

Po çfarë transmetojnë mediat kryesore të Tiranës në këtë orë.

Asnjë prej tyre nuk e kanë të pasqyruar protestëne  Zharrëzës. Për transmetim Live siç ndodh me lajmet më të rëndomta të kryeministrit apo edhe opozitës, aq që bëhet fjalë.

Mediat janë angazhuar në transmetim të drejtpërdrejtë të fjalimit të ministres së Arsimit Lindita Nikiolla.

Lajm i madh po vjen prej saj, e që e ka bërë të pamundur pasqyrimin e protestës së Zharrëzës.
nbsp;