Extra Kunata kopjon sërish Kim Kardashian me fotot nudo

Kunata kopjon sërish Kim Kardashian me fotot nudo

Përfundimisht Blac Chyna ka idhull kunatën e saj, motrën e të dashurit, Rob Kardashian. Familja Kardashian e ka akuzuar shpesh se po mundohet të përfitojë prej tyre për të rritur famën e vet dhe për të arkëtuar më shumë para.

3CBA4C5400000578-4180546-_Queen_Blac_Chyna_posted_an_Instagram_photo_of_herself_naked_and-m-15_1485964112893

Megjithatë, Blac Chyna duket se është e vendosur në rrugën e saj. Ish-striptistja, që ka një fëmijë me Rob Kardashian, postoi në Instagram një seri fotosh që duket se janë frymëzuar nga një set i kunatës së saj, Kim Kardashian i realizuar që në vitin 2015.

3CBA828400000578-4180546-Hot_mama_The_mother_of_two_stripped_nude_and_splattered_in_paint-a-7_1485965321075

Bëhet fjalë për disa “photoshooting” nudo, ku Blac Chyna ka mbuluar pjesët intime vetëm me disa vija të ngjyrosura me të bardhë, ashtu si Kim Kardashian dy vite më parë.

3CBC893E00000578-4180546-image-m-25_1485976582272

Menjëherë në rrjetin social ndaj saj kanë vërshuar edhe komentet që e vinin në dijeni për këtë, megjithatë, e kopjuar ose jo, qëllimi u arrit: Vëmendja!

Burimi: Daily Mail