Aktualitet Një OPGJ me koronavirus/ Vetëkarantinohen punonjësit e Prokurorisë në Shkodër

Një OPGJ me koronavirus/ Vetëkarantinohen punonjësit e Prokurorisë në Shkodër

Një Oficer i Policisë Gjyqësore në Shkodër ka rezultuar pozitiv me koronavirus.

Për këtë arsye, të gjithë punonjësve të Prokuroriisë së Shkodrës u kërkohet të vetëkarantinohen deri në datën 30 mars 2020.

Në punë do të dalin vetëm prokurorët, OPGJ dhe sekretarët e gatshëm për të kryer veprimet e ngutshme, duke respektuar kërkesat shëndetësore mbrojtëse.