Extra 15 gjërat që duhet të bëni në stinën e dimrit

15 gjërat që duhet të bëni në stinën e dimrit

Ka shumë arsye pse dimri edhe mund të jetë një stinë e preferuar për ju. Festat e fundvitit, skitë, një libër pranë zjarrit, apo një gotë vere e nxehtë.

Sidoqoftë, më poshtë do të gjeni një listë të gjërave që duhen bërë këtë dimër për ta bërë atë një ndër stinët më të paharruara për ju.

1- Provojeni një recetë të re supe.

2- Dilni për të blerë. Koha e fundvitit zakonisht ka zbritjet më të mira.

3- Lexojeni librin që ka pritur tërë vitin për t’u lexuar nga ju.

4- Shikoni filmat më të përfolur gjatë këtij viti.

5- Vizitojeni muzeun apo një ekspozitë që e keni përmendur tash e sa kohë.

6- Organizojeni dollapin tuaj. Dimri është stina perfekte për ta bërë këtë gjë.

7- Testoni aftësitë e juaja të patinazhit.

8- Ndihuni rehat pranë zjarrit.

9- Dilni dhe shëtitni në qytet.

10- Ngjituni maleve.

11- Filloni një plan të ri stërvitjesh.

12- Shkoni për ski.

13- Ndihmoni të tjerët.

14- Shkoni në një pushim larg.

15- Shijojeni marketin e fundvitit.