Extra 21 foto që vërtetojnë se Norvegjia është vend i bekuar nga Zoti!

21 foto që vërtetojnë se Norvegjia është vend i bekuar nga Zoti!

Reinebringen

Nëse do të pyesnit dikë për sugjerime, dikë që ka udhëtuar në mjaft vende, përfshirë edhe ato nordike, me siguri opsioni i parë do të jetë Norvegjia.

Kjo sepse Norvegjia jep pak nga gjithçka!

Male me dëborë, pyje të dendur, fjordet e mrekullueshme, pamje nga drita e veriut dhe pamje nga bregdeti – janë disa nga mundësitë që ofron ky vend.

Më poshtë do t’ju tregojmë vendet dhe pamjet, të cilat do t’ju bëjnë të dëshironi të udhëtoni atje të paktën një herë në jetë.

Trolltunga

 

Glacier

 

Værøy

 

Renndølsetra

 

Lyseveien

 

Bleik

 

Ramberg

 

Kisha Borgund Stave

 

Geirangerfjord

 

Preikestolen

 

Senja

 

Ishujt Lofoten

 

Plazhi Hoyvika në Andøya Vesteralen

 

Vjeshta në Lofoten

 

Ishujt Lofoten, Fredvang Bridges

 

Reine

 

Trollstigen

 

Svolvaer

 

Odda

 

Røros Street

 

Reinebringen