Bota Çfarë pakujdesie! Nëna harron fëmijën mbi kabinë, ecën me 97 km në...

Çfarë pakujdesie! Nëna harron fëmijën mbi kabinë, ecën me 97 km në orë

Erika Shatfort u tregua një nënë e pakujdesshme se ndërsa harroi djalin e saj të vogël mbi kabinë, nisi të ecte deri me 97 km në orë raporton Mirror.

Shoferët e tronditur nuk mund të besonin kur kjo skenë ishte parë në rrugë.

Nëna eci gati 18 minuta dhe tha se nuk ishte në dijeni se djali i saj ishte mbi kabinë.

I mituri 4 vjeç, gati humbi ekuilibrin e tij në një moment duke rrezikuar të bjerë në tokë.

Në fund, nëna e ndaloi makinën dhe e vendosi fëmijën në pjesën e prapme të veturës, ku vëllai dhe motrat e tij ndodheshin të ulur.