Extra Ezeli bëhet baba për herë të parë, bllokon spitalin

Ezeli bëhet baba për herë të parë, bllokon spitalin

Çifti i njohur turk, aktori Kenan Imirzalioglu dhe aktorja Sinem Kobal, janë bërë prindër për herë të parë. Foshnja me emrin Lalin ka ardhur mbrëmë në jetë dhe është bërë e ditur se Kenani ka bllokuar gjithë katin e spitalit Acibadem.

Në katin e spitalit ku do kryhej lindja e vajzës është lejuar vetëm hyrja e mjekëve dhe infermierëve, si masë për mbrojtje nga koronavirus.

Përveç kësaj, është bërë e ditur se çifti ka ndarë edhe 5 dhoma të tjera të spitalit, vetëm për familjarë dhe mysafirë të tjerë.