Aktualitet Grushte, policë dhe gjak. Çfarë ndodhi brenda Gjykatës në Tiranë

Grushte, policë dhe gjak. Çfarë ndodhi brenda Gjykatës në Tiranë

Në Gjykatën e Tiranës disa persona u konfliktuan me grushta me njëri-tjetrin. Ata janë të së njëjtës familje dhe u përplasën brenda ambienteve të gjykatës. Forcat e ndërhyrjes së shpejtë erdhën, dhunshëm, në ndihmë të zgjidhjes së konfliktit.

Kjo është video që publikoi emisioni investigativ “Stop” mbrëmjen e sotme.

Në video duken persona të gjakosur, por edhe një efektive me gjak në buzë, ndërsa forcat e policisë i arrestojnë.

Konflikti: 2:40-4:45.