Kryesore I shtruar në spital në Berlin? Rama: O pika që s’ju bie!

I shtruar në spital në Berlin? Rama: O pika që s’ju bie!

Në disa media pranë opozitës sot raportohej se kryeministri Edi Rama është shtruar në spital në Berlin për shkak të problemeve të zemrës.

Por përmes një postimi në “Twitter”, ai ka mohuar që një gjë e tillë të ketë ndodhur duke shtuar se kjo vjen nga një opozitë e katandisur në një tufë qorre që mësyn fizikisht rrugëve dhe bën politikë duke sajuar kriza për vendin e sëmundje për kundërshtarin

“Po boll o boll, boll se s’kam asgjë tjetër përveç larjes së jashtënxjerrjeve tuaja nëpër botë boll! Opozitë e katandisur në një tufë qorre që mësyn fizikisht rrugëve dhe bën politikë duke sajuar kriza për vendin e sëmundje për kundërshtarin! O pika që s’ju bie kur thonë plakat????”, shkruan Rama.