Extra Kosh dhe Topa basketbolli në zyrën e kryeministrit Rama

Kosh dhe Topa basketbolli në zyrën e kryeministrit Rama

Nuk është e panjohur që kryeministri Edi Rama në ambientet e kryeministrisë mban sende që lidhen me basketbollin.

Kosh basketbolli, topa dhe fanella janë shfaqur sot gjatë komunikimit javor, të cilën sot kryeministri Edi Rama kishte vendosur ta bënte në ambientet e kryeministrisë.