Kryesore Kryemadhi e sigurt: Ndizni motorët, kemi zgjedhje të parakohshme

Kryemadhi e sigurt: Ndizni motorët, kemi zgjedhje të parakohshme

Nga Gramshi, Monika Kryemadhi ka bërë edhe njëherë thirrje se Shqipëria po shkon drejt zgjedhjeve të parakohshme, duke akuzuar qeverinë se ka ardhur në pushtet nga paratë e drogës dhe krimit.

“Ne jemi të vendosur në misionin tonë për ta çuar deri në fund misionin që qytetarët na e kanë dhënë.

Shqipëria do të shkojë drejt zgjedhjeve të parakohshme. Ne do të përballojmë çdo sfidë që do të na dalë përpara. Sistemi nuk do të jetë.

Ndizni motorët për të rrëzuar sistemin që ngriti Rilindja e krimit. Unë ju uroj gjithë të mirat. Ju falenderoj për qëndresës. Mos u ndalni sepse sa më i madh të jetë presioni aq më shpejt do të bjerë sistemi i tyre”, deklaroi Kryemadhi.