Politika Një tjetër kandidat i PD kërkon të marrë mandatin në KQZ

Një tjetër kandidat i PD kërkon të marrë mandatin në KQZ

Partisë Demokratike i largohet edhe një tjetër kandidat nga radhët e saj.

Alban Zeneli, ish-deputeti i Kukësit ka dorëzuar sot në KQZ formularin e dekriminalizimit dhe për rrjedhojë kërkon marrjen e mandatit për Partinë Demokratike.

Zeneli ka qenë deputeti i PD-së, ndërkohë që në listat e PD-së, por në zgjedhjet e fundit ai nuk doli fitues.

Sipas listës së KQZ-së, Alban Zeneli ka qenë i treti në listë, ndërkohë që PD në këtë qark arri të sigurojë vetëm dy mandate.

Fitues nga PD doli vetë Flamur Noka dhe Isuf Çela, ndërkohë që Zeneli mbeti jashtë.