Kryesore Planeti Tokë të mahnit: Fotot më spektakolare të vitit 2018

Planeti Tokë të mahnit: Fotot më spektakolare të vitit 2018

Këto foto thjesht do ju lënë pa fjalë.

Ato janë tregues se sa i bukur është planeti ynë me njerëzit dhe kafshët që e banojnë.

Këto janë fotot fituese të konkursit “Fotografi udhëtues i vitit”. Në total 20 mijë foto janë bërë pjesë e konkursit.

Fotoja më e mirë u shpall ajo e një italiani, që tregon një tufë me deve në një shkretëtirë në Etiopi.

Fotot e tjera më të bukura i gjeni më poshtë: