Bota Polici turk shpëton qenin e mbetur në një liqen të ngrirë. Përdoruesit...

Polici turk shpëton qenin e mbetur në një liqen të ngrirë. Përdoruesit e rrjeteve e bëjnë hero (VIDEO)

Shumë përdorues të rrjeteve kanë mbetur të lumturuar me një hero që vjen nga Turqia.

Domethënë, sipas një video të postuar në BBC, një polic turk, ndryshe një zhytës, notoi në një liqen të ngrirë për të shpëtuar një qen që ishte në akull, 150 metra larg bregut, në një gjendje shumë të keqe.

Njerëzit pritën në breg kur oficeri i përkushtuar Burak Okten, u hodh në liqen dhe filloi të thyejë akullin, duke notuar drejt kafshës së gjorë.

Në videon e mëposhtme mund të shihni vijueshmërinë e ngjarjes dhe fundin e saj…