Extra Sekreti i Princit William, ja si e thërriste Mbretëreshen e Anglisë

Sekreti i Princit William, ja si e thërriste Mbretëreshen e Anglisë

Kur William, Princi i Anglisë ishte i vogël kishte një mënyrë se si i thërriste Mbretëreshës së Anglisë. Prapa dyerve të mbretërisë princi i vogël në vend që t`i thoshte gjyshe (granny në anglisht) ë thërristë atë “Gary”.

Pas një rënie në Buckingham Palace, Princi qau duke thënë  “Gary, Gary,” . Kur një i ftuar pyeti se kush ishte Gary, Mbretëresha ndërhyri dhe shpjegoi: “Unë jam Gary, ai nuk ka mësuar të thotë gjyshe ende.”

Ndërsa është e vështirë të imagjinohet Mbretëresha si një “Gary, por kjo ishte një mënyrë më e thjeshtë për t`i thënë sesa në mënyrë formale: Mbretëresha Elizabeth Alexandra Mary.

Burimi: Harpers Bazar