26/10/2021
Tags Horoskopi

Tag: Horoskopi

Horoskopi, e martë 26 tetor 2021

Dashi Në dashuri, kjo e martë nuk është dita e duhur për të zgjidhur problemet, më mirë ta shtyni një diskutim të mundshëm. Në punë,...

Horoskopi, e hënë 25 tetor 2021

Dashi Sipas horoskopit të Paolo Fox, do të keni një forcë të madhe që do t’ju lejojë të kapërceni të gjitha vështirësitë tuaja, veçanërisht në...

Horoskopi, e diel 24 tetor 2021

Dashi Sipas horoskopit të Paolo Fox, do të jetë një ditë e mirë, sepse mbështetet nga një Hënë e bukur dhe një Venus aktiv. Për...

Horoskopi, e shtunë 23 tetor 2021

Dashi Sipas horoskopit të Paolo Fox, do të keni Hënën dhe Venusin në aspekte të favorshme që do t’ju nxisin të shprehni emocionet tuaja, atë...

Horoskopi, e premte 22 tetor 2021

Dashi Sipas horoskopit të Paolo Fox, do të keni një dëshirë të madhe për të marrë hakmarrjen tuaj personale. Dhe në 2022 do të jetë...

Horoskopi, e enjte 21 tetor 2021

Dashi Sipas horoskopit të Paolo Fox, mund të ndiheni pak të dekurajuar ose të acaruar, sepse do të keni ndjesinë e të ecurit me hope:...

Horoskopi, e mërkurë 20 tetor 2021

Dashi Sipas horoskopit të Paolo Fox, duhet të filloni të veproni më me qetësi, pa atë nxitim që ju kap çdo herë. Problemi juaj i...

Horoskopi, e martë 19 tetor 2021

Dashi Sipas horoskopit të Paolo Fox, do të keni një ngarkesë të mirë të energjisë dhe forcës shtesë, falë kalimit të Hënës në shenjë. Dëshira...

Horoskopi, e hënë 18 tetor 2021

Dashi Do të të mungojë një udhëtim, për të qenë diku, ku në raste të tjera jeni argëtuar dhe jeni lidhur me njerëz me të...

Horoskopi, e diel 17 tetor 2021

Dashi Sipas horoskopit të Paolo Fox, do të rifitoni forcën dhe një dozë të mirë energjie. Dhe do të jetë në rritje, sepse të hënën...