24/08/2019
Tags Kina

Tag: kina

Trump ndërhyn për Hong Kongun: Trupa kineze po grumbullohen pranë kufirit

Në klimën e tensionit të shkaktuar nga protestat e shumta në Hong Kong ndërhyn edhe Donald Trump. Në një status në Twitter, presidenti amerikan shkruan...

Kina, sfida e re komplekse e NATO-s

Krahas Rusisë dhe ISIS, një tjetër sfidë komplekse po paraqitet për NATO-n. Rritja e influencës ekonomike dhe ushtarake të Kinës ka shqetësuar Organizatën e...

Kontraste epike: Fotot mahnitëse rreth e përqark Kinës

Kina veçohet për vendet e saj mjaft interesante dhe të bukura, nga qytete me ndërtesat me të larta, në malet me pamje të mrekullueshme...

Rruga kineze e mëndafshit nuk i tremb italianët

Italia është vendi i parë i G-7, që merr pjesë zyrtarisht në projektin kinez të Rrugës së mëndafshit. Çfarë mendojnë italianët vetë për këtë?...

BE paguan, Kina fiton

Ne Kroaci po zhvillohet takimi 16+1, që synon të rrisë ndikimin ekonomiko-politik të Kinës në Evropë. Ura e Pelješac-it do të kalojë mbi gjirin e...