20/06/2024
Tags Koronavirusi në Itali

Tag: koronavirusi në Itali

Koronavirusi në Itali: 50 të vdekur sot, por mungojnë të dhënat...

50 është numri nga koronavirusi në Itali në 24 orët e fundit. Por siç raportojnë mediat italiane, Lombardia që është edhe rajoni më i...

Koronavirusi në Itali: Ulet sërish numri i vdekjeve. Problemi i vetëm...

Për të katërtën ditë radhazi të dhënat ditore për koronavirusin në Itali janë të qëndrueshme. 669 raste të reja ka pasur, 17 më shumë...

Koronavirusi në Itali: Bie ndjeshëm numri i viktimave

Numri ditor i viktimave në Itali nga koronavirusi zbret nën kuotën 100, saktësisht 99, për herë të parë 9 marsit (kur viktimat ishin 97)....

Koronavirusi në Itali: Minimum historik i rasteve të reja, 145 viktima

Minimumi historik i infeksioneve të reja që nga bllokimi kur, nga 875 raste ditën e djeshme sot janë regjistruar 675 infeksionet e reja, raporton...

Koronavirusi në Itali: Rastet e reja në minimum historik

Trendi i rasteve të reja më koronavirus në Itali zbret në një minimum historik. Sot infeksionet e reja kanë qenë 0,3%, 744 raste kundër...

Koronavirusi në Itali: Ulen ndjeshëm rastet e reja dhe vdekjet

Pas dy muajsh në kuotë të lartë, kurba e epidemisë në Itali ka zbritur në 802 raste të reja, 281 më pak dje. Ulet...

Koronavirusi në Itali: Bie numri i viktimave dhe i rasteve të...

Buletini i sotëm ditor duket sikur i jep të drejtë rinisjes së jetës në Itali. Në fundjavën e parë të Fazës 2 janë ulur...

Mbi 30 mijë të vdekur nga koronavirusi në Itali

Në Itali, që nga fillimi i epidemisë së koronavirusit kanë vdekur më shumë se 30 mijë persona: saktësisht 30.201, me 243 viktimat e sotme....

Koronavirusi në Itali: Më pak se 90 mijë të sëmurë, 274...

Numri i viktimave nga koronavirusi në Itali është ulur në krahasim me dje, por gjithsesi i lartë në krahasim me ditët e kaluara, kur...

Koronavirusi në Itali: Bien infektimet e reja, 236 viktima në 24...

Rënia e infektimeve të reja vazhdon, ku sot janë regjistruar 1 075 kundrejt 1 221 të djeshmet, shkruan gazeta italiane ”La Stampa”. Fatkeqësisht numri i...